FILI on palveluksessanne, kun haluatte lisätietoja suomalaisesta kirjallisuudesta, yhteyden kirjallisuusagentteihimme, hakea käännöstukea julkaistaksenne suomalaista kirjallisuutta tai lausuntotukea tilataksenne lukijalausunnon suomalaisesta kirjasta.

FILI auttaa verkostoitumisessa, mutta me emme itse myy oikeuksia emmekä edusta kirjoja tai kirjailijoita.

FILIllä on Editors’ Week fellowship-ohjelma ulkomaisille kustantajille ja scouteille, joita kutsumme Suomeen tutustumaan suomalaiseen kirjallisuuteen ja kustannustoimintaan. Järjestämme vierailuja lasten- ja nuorten-, tieto- ja kaunokirjallisuuden kustantajille ja kustannustoimittajille. Mikäli olet kiinnostunut Editors’ Week -ohjelmastamme, ota yhteyttä Päivi Haaralaan ()!

Järjestämme myös virtuaalisia Editors’ Coffee Break ja Let’s talk Books! -tapaamisia kustantajille ja kustannustoimittajille. Näistä tiedotamme verkkosivuillamme ja uutiskirjeissä etukäteen.

Kuinka voimme auttaa?

Tapaamme teidät mielellämme ulkomaisilla kirjamessuilla tai virtuaalisesti, ottakaa yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen! Osallistumme vuosittain tärkeimmille ammattilaismessuille (Lontoo, Bologna, Göteborg ja Frankfurt).

Etsitkö kääntäjää tai lausunnonkirjoittajaa? Kääntöpiiristä voi etsiä rekisteröityneitä kääntäjiä.