Kirjallisuusvientikoulutusta kirjailijoille

Keskiviikkona 28.8.2024 klo 13–16.30
Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran juhlasali, Hallituskatu 1

Kirjallisuuden vientikeskus FILI järjestää 28.8. kirjailijoille suunnatun koulutustilaisuuden, jossa syvennytään siihen, mitä kirjallisuusvienti on ja miten kirjailija voi valmistautua kansainvälisiin esiintymisiin.

FILIn painopistealueita kirjallisuusvientityössä ovat tänä vuonna saksankielinen Eurooppa ja Ranska. Vientikoulutus on suunnattu ensisijaisesti kirjailijoille, jotka on kutsuttu ulkomaille puhumaan teostensa tuoreista käännöksistä. Etusijalla ovat kirjailijat, joiden teoksia on vastikään käännetty tai ollaan parhaillaan kääntämässä saksaksi tai ranskaksi. Tilaisuuteen voivat hakea myös kirjailijat, joilla on jo kokemusta kansainvälisestä esiintymisestä, mutta joilla on tarvetta vinkeille esiintymisestä vieraalla kielellä. Aiheesta puhumassa kansainvälisen viestinnän asiantuntija Nick Vertigans. Osallistumisen edellytyksenä on, että kirjailijalla on kirjallisuusagentti.

Tervetuloa!

Hae kirjallisuusvientikoulutukseen viimeistään 17.6.2024. Vahvistus lähetetään kesäkuun loppuun mennessä. Hakulomakkeen löydät täältä.

Tilaisuus järjestetään Otavan Kirjasäätiön tuella.

FILI ja Suomen Kirjailijaliitto järjestävät syksyllä toisen, kaikille kirjailijoille avoimen tilaisuuden kirjallisuusviennistä. Tästä lisätietoa seuraa myöhemmin.

Ohjelma

Kirjallisuusvienti nyt
Mitä kirjailijan on hyvä tietää kirjallisuusviennistä ja FILIn tukimuodoista
Kirjallisuuden vientikeskus FILI

Find Your Voice!
How to manage yourself, your audience and your message
Nick Vertigans, Executive Coach, Entrepreneur, Speaker, Podcaster

Nick’s mission is to create breakthrough learning moments for people and teams, then translate them into action and impact. He challenges and supports capable specialists and leaders to find their own voice, deliver meaningful communication to grow and meet the collaboration challenges of today. As a leadership coach he’s helped hundreds of organisations to flourish & thrive, from start-ups to some of the largest brands in the world. 

Kirjailijoiden kommenttipuheenvuorot

Tilaisuuden lopuksi mahdollisuus jäädä keskustelemaan puhujien kanssa

Tarjolla pientä syötävää & juotavaa